Om

Henrik Leslye


Erhvervspsykolog, cand. psych.


Henrik er en prisbelønnet og erfaren foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver, der hvert år inspirerer og træner mange tusinde ledere og medarbejdere. Han er kendt for sit engagement og smittende humør, der i kombination med hans stærke forskningsbaserede viden, sikrer samtlige deltagere et højt udbytte i og uden for kursuslokalet.

Henrik baserer sin undervisning på den nyeste forskning inden for psykologi, ledelse, neuropsykologi og organisationsudvikling.


Forskningen inden for disse felter er i disse år i en rivende udvikling og genererer revolutionerende ny viden om, hvordan vi skaber et arbejdsliv fyldt med trivsel, engagement og meningsfuldhed samtidig med, at vi er effektive, resultatskabende og forandringsparate. Og blot fordi der er seriøs forskning bag, behøver det jo ikke være en videnskab at bruge i praksis.


Henrik har mange års konkret erfaring fra erhvervslivet som virksomhedsejer, mellemleder og ansat, så han kender de konkrete udfordringer, et moderne arbejdsliv består af. Kombinationen af hans solide teoretiske fundament og den praktiske erfaring med ‘virkeligheden derude’ gør, at han på en unik og overraskende enkel måde kan forvandle kompleks teori til konkrete anvendelige metoder. Du får her redskaberne, der gør en forskel!

Han er desuden fast ekstern underviser på åbne leder-og medarbejderkurser hos nogle af Danmarks størst kursusudbydere; Teknologisk Institut, Seminarer.dk, PUK Healthcare, Finansforbundet og FYI


Uddannelser:

Psykolog, cand. psych. fra Københavns Universitet (2004)


Certificeret Business Coach (CCA) (2007)


ACC-Akkrediteret hos ICF (2008-2012)


Certificeret TalentCoach™ (2009)


Certificeret i JTI-testen (2011)

Kontakt & Booking

Send nemt en forespørgsel på et foredrag. Du kommer i direkte kontakt med Henriks formidler af foredrag, Athenas og får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato. Det er naturligvis helt uforpligtende.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*